Arbejdsrelateret|

Der er mange danskere, der vælger at tage deres arbejdstelefoner med hjem, når de ikke er på arbejde. Og det er en skam, da du på den måde ikke når at koble fra dit arbejde, selv når du ikke er der.

Er du en af dem, der har det med at tage mobilen fra arbejdet med hjem og være på og til rådighed, selv når du ikke er på arbejde, skal du måske overveje at lade den blive fremover.

Mange lader mobilen være tændt

Hvis dit arbejde afhænger af, at du er til rådighed, er det klart, at det er en anden sag. Men hvis du bare gør det, fordi du har dårlig samvittighed over ikke at være til rådighed 24 timer i døgnet, er det måske et sidespor, der kan lede til slemme konsekvenser.

Sørg derfor gerne for at lade din mobil fra arbejdet blive på arbejdet eller i din arbejdsbil, så du ikke er til at komme i kontakt med via den. Hold fri når du har fri.

Kan være en direkte kilde til stress

Der er alt for mange, der ikke holder fri, når de egentlig har fri. De er hele tiden til at komme i kontakt med på mobilen eller mail, og derfor har de aldrig rigtig fri fra deres arbejde.

Og sådanne vaner kan føre til stress, hvilket i sidste ende kan have alvorlige konsekvenser på et personligt plan.

Brug din egen mobil når du har fri

Gør det derfor til en vane at bruge din egen personlige mobil med god Telenor dækning, når du har fri. Og husk evt. ikke at have adgang til din arbejdsmail, når du bruger din private mobil, da idéen ellers ryger lidt.Du har med stor sandsynlighed en ganske udmærket privat mobil, og du kan klare lige så mange ting fra den, som du kan fra en arbejdsmobil, så der er ikke nogen grund til at være på overarbejde derhjemme, hvor du ikke engang får penge for at være til rådighed. Det er med stor sandsynlighed ikke en del af dit arbejde.

Comments are closed.

Close Search Window