Arbejdsrelateret|

Er du på udkig efter en brugt iPhone eller en brugt Macbook eller bare brugt elektronik i det hele taget, så kan du kigge hos Blue City i Aarhus. Hos Blue City kan du nemlig finde masser af brugt elektronik. Når du køber genbrug, så sparer du både penge og skåner miljøet.

Hvis du undret dig over, hvor du egentlig kan købe brugt elektronik i Aarhus, så kan du med fordel kigge ind his Blue City. Her finder du nemlig masser af brugt elektronik. Når du køber brugt, så skåner du miljøet og samtidig kan du også spare penge. Det er en win-win situation.

Blue City i Aarhus har et stort udvalg af brugt elektronik lige fra brugte smartphones så som iPhones eller iPads til computere fra blandt andet Apple, Sony og Samsung. Så hvis du skal studere eller bare trænger til at få en anden computer, så kan du med fordel kigge efter en brugt Macbook her. Hos Blue City får du hele 2 års garanti og 14 dages returret på alle køb.

Men du ikke kun købe brugt elektronik, du kan faktisk også komme af med din egen brugte elektronik, som du ikke længere bruger – og som bare ligger og fylder i skabet. På den måde kan du bidrage til den cirkulære økonomi og gøre noget godt for klimaet. Det er da langt bedre at sælge dine gamle iPhones og computere end at smide dem ud. Så kan andre få stor glæde af dem og du kan en ekstra skilling, som du kan bruge til andre fornøjelige ting.

Sørg for at medbringe ID, når eller hvis du vil sælge noget af dit brugte elektronik – og så husk at tømme din mobil for alle dine data, hvis du ikke helt ved hvordan så hjælper de dig i butikken, så du er sikker på, at dine data ikke ender i andres hænder.

Comments are closed.

Close Search Window