Arbejdsrelateret|

Har du et firma, og vil du gerne give dig selv de bedste vilkår for at have succes? Det er nok dét, som de fleste drømmer om, når de bliver selvstændige og åbner deres eget firma. Det kan være, at du skal overveje, om du skal investere i en leicode til firmaet. Det kan også være, at du slet ikke ved, hvad det er. Men så er det også noget, som du kan læse mere om i denne artikel. 

Du skal bruge det i forbindelse med handel af værdipapirer

Hvis du skal handle med værdipapirer i dit firma, så skal du faktisk have en leicode, før du kan gøre det inden for lovens rammer. Når man taler om, at man handler med værdipapirer, så kan det f.eks. være aktier. Lige nu er der rigtig mange, der investerer i aktier, og det kan være, at du overvejer at gøre det samme. 

Hvordan får man en leicode?

Men hvordan er det så, at man får en leicode til ens firma, hvis man har fundet ud af, at det er dét, som man har brug for? Det er heldigvis ikke en stor og uoverskuelig opgave, som du selv skal regne ud, hvordan der kan fikses. Du kan nemlig blot bestille leiservice, og så kan de hjælpe dig med at oprette en leicode. Her har de også styr på betingelser for din LEI-kode i dit firma. Det kan være kompliceret, hvis man selv skal prøve at sætte sig ind i alle betingelserne for en LEI-kode, og derfor er det smart, at man kan kontakte leiservice.

Hvad skal man selv gøre for at få en LEI-kode?

Når man skal have en LEI-kode, så er det ikke meget, man skal gøre. Det er dog nødvendigt, at man betaler et mindre beløb, og derefter skal man huske på, at det er en kode, der også skal fornyes hvert år. Det kan godt være, at det hele lyder kompliceret, men der er heldigvis ikke meget, du selv behøver at forstå, før du tager kontakt til leiservice, som kan hjælpe dig videre med processen for, at du kan få en LEI-kode til dit firma. Det er noget, der virkelig kan være en god investering – og det kan være en god mulighed, hvis man har lyst til at forsøge at give sin virksomhed bedre vilkår for succes. Skal du overveje en LEI-kode til dit firma?

Comments are closed.

Close Search Window