Arbejdsrelateret|

Når man er virksomhedsejer, så er det dejligt at kunne forkæle sine ansatte når muligheden er der. Det er blandt andet noget der kan lade sig gøre i forbindelse med jul, hvor julefrokosterne både giver fordele som at anerkende dine ansatte og muligheden for at ryste de ansatte mere sammen.

Sikre dig den helt rette menu fra det nordiske køkken

Overvejer du julefrokost ud af huset, så har du fat i den lange ende. Det er oftest et større arrangement man skal være vært for, når der afholdes en julefrokost og uanset om der er få ansatte eller mange i virksomheden, så er der dele ved en julefrokost som f.eks. maden, der kan tage enorm meget tid og energi.

Den smarte arbejdsgiver tildeler en af de ansatte ansvaret for at stable julefrokosten på benene. Det kan selvfølgelig være den lette løsning for dig som virksomhedsejer, men hvis du selv gerne vil have en finger med i de forskellige beslutninger der skal tages, så er det slet ikke så tosset at stile efter selv at arrangere det hele og med få fif behøver det ikke at være en kæmpe byrde at stå med.

Den gode julefrokost har selvfølgelig den helt rigtige julefrokostmenu. Ved at vælge cateringfirmaet Madfolk, sikrer du dig en menu der med sikkerhed rammer ind i hvad den traditionelle dansker vil finde passende. Her er nemlig tale om et cateringfirma der ånder for at levere mad fra det nordiske køkken og det behøver til og med ikke være noget der flænser budgettet.

Spar din egen tid og penge i budgettet

Det koster oftest lidt mere at få maden udefra som hvis man selv vælger at stå i et køkken og tilberede, men lige netop en julefrokostmenu, hvor er er tale om mange forskellige retter kræver enorm meget tid og det kan desuden i dette tilfælde være svært at holde udgifterne nede selv når man selv laver alt maden. Hvis du selv gerne vil have lidt normal puls når festlighederne løber af staben, så er det slet ikke så tosset at undgå alt det stress der kan undgås som f.eks. at stå i køkkenet.

Når du har styr på maden, så kan det også være en god idé at tænke i noget festligt indslag som underholdning. Det kan være syngende tjenere eller et godt liveband, der kan levere noget fantastisk dansemusik.

En julefrokost er en god måde for en virksomhed at sørge for at der bliver rystet godt sammen blandt kollegaerne. Det er mange timer der skal bruges sammen i hverdagene og det har vist sig at være rigtig givende for arbejdsmiljøet, hvis de forskellige ansatte kommer godt ud af det med hinanden.

Styrk fælleskabet på arbejdspladsen. Foto: Unsplash

Skab et bedre fællesskab med en julefrokost

En julefrokost er bare blandt de mange måder, du som arbejdsgiver kan sørge for at skabe et venskabeligt forhold mellem de ansatte. Julefrokoster er dog det mest oplagte at se på, men nogle virksomheder sørger også for at afholde en god sommerfest, så der sker noget ca. en gang hvert halve år. Det giver også eventuel nye ansatte en mulighed for at komme godt ind i fællesskabet relativt hurtigt.

Når du har styr på musikken og maden er der et vigtigt punkt på huskelisten, som især de virksomheder der ikke skal holde fest for flere 100 personer glemmer. Serveringspersonale er alfa omega, for når dine ansatte tager til en julefrokost, har de fri og skal slappe af.

Hos Madfolk tilbyder de både at levere maden lunet og klar til servering, men de tilbyder også at levere maden således at der er mulighed for at varme det op selv. Har du serveringspersonale, er det måske noget der ikke behøver at skulle være et afgørende valg.

Comments are closed.

Close Search Window