Arbejdsrelateret|

Skal du planlægge den perfekte firmafest? Til firmafesten skal man sørge for at vælge det rette mad og drikke, samt lokaler som som passer i størrelsen.

Der er mange muligheder, når det kommer til at holde sin firmafest, så man skal ikke blot tage den nemme og første løsning. Gør jeres overvejelser, og brug den inspiration du finder her.

Et let måltid

Til firmafester, kommer man sjældent udenom at der skal noget alkohol på bordet. Det er ikke tilfældet for alle og enhver firmafester, men i Danmark har vi en tradition for at netop firmafester skal indebære alkohol.

Af samme grund, så skal man sørge for at måltiderne, som serveres til festen, ikke bliver for tunge. Her kan man servere en let salat til forret, en lille bøf til hovedret og til sidst en dessert. Her kan man finde inspiration på madblogs som Altmad der har opskrifter til enhver begivenhed.

Således vil ingen af medarbejderne føle sig oppustede, eller blive trætte inden festelighederne kan gå i gang.

Desuden giver det også mere plads til festens midtpunkt, nemlig drinks og en god stemning.

Lokaler og underholdning

Valget af lokale er mindst lige så vigtigt, som hvilket mad der spises. Her handler det først og fremmest om at der skal være god plads til alle medarbejderne.

Dertil må der også gerne gode muligheder for underholding. Omend lokalerne kommer med disse, eller det skal tilkøbes, skal der altid være plads. Sørg for at lej et lokale, hvor der er rigeligt med plads til dansegulv, billardborde eller endda en scene.

Hvis i har tradition for, eller planer om, at afholde et show, så skal der bruges en scene. Det giver en mere livlig stemning og vil med sikkerhed bidrage til en sjov aften.

Som regel, giver det bedst mening at købe et lokale, hvor der medfølger en scene. Det er ikke altid tilfældet, og det kan være besværligt, hvis man skal til at leje og opsætte en hel scene.

Comments are closed.

Close Search Window