Arbejdsrelateret|

Hvis du skal have noget bearbejdet i metal, så kan det være en fordel at benytte sig af laserteknologi. Laserskæring er en avanceret og fleksibel metode, som er en af de mest benyttede i jern- og metalindustrien.

Hos Blunico i Horsens kan du få hjælp til at få bearbejdet metal nemmere ved hjælp af laserteknologi. Her benyttes nemlig laserskæring, som er en avanceret metode til udskæring af emner i jern eller metal. Hvis du ikke ved, hvad laserskæring er, så er det en CNC-styret maskine, der kan udskære et emne i en plade ved hjælp af en laserstråle. Det betyder altså, at du kan få skåret et emne ud i metal, stål, jern aluminium eller andre metaller i forskellige former ved hjælp af laserstråler.

Få kompetent hjælp til laserskæring

De kompetente medarbejder hos Blunico kan med deres mangeårige erfaring hurtigt og nemt sikre, at pladen bliver udnyttet bedst muligt, så omkostningerne holdes nede og samtidig sikre en høj kvalitet og præcision i skærearbejdet. Her udføres laserskæring altid med den nyeste teknologi på fem forskellige maskiner, så de altid er i stand til at løse både store og små opgaver. Og så er det lige meget om du skal have laserskåret emner i stål, jern eller aluminium – eller laserskæring i 3D. Blunico er altså stedet du skal henvende dig, hvis du vil have det bedste resultat.

Førende indenfor metal- og forarbejdning

Virksomheden er gamle i gårde. Den blev nemlig oprettet i 1975 og føres sikkert videre med anden generation i spidsen. Blunico er førende inden for metalarbejde og forarbejning, når det gælder ordreproduktion, specialprojekter og ideudvikling. Virksomheden leverer indenfor mange forskellige brancher, men har særlig erfaring med fødevare- og medicinalindustrien, vindmøller, Big Science og offshore. Hvis du vil være sikker på at få et godt resultat, så skal du henvende dig til Blunico.

Comments are closed.

Close Search Window