Arbejdsrelateret|

Lige i øjeblikket oplever de fleste en drastisk ændring på arbejdsmarkedet, netop fordi Corona virussen har sørget for, at flere og flere virksomheder går konkurs. Det har haft betydning for mange, og flere og flere bliver arbejdsløse. Men hvis du er en af dem som stadigvæk har et arbejde, men kæmper ihærdigt med f.eks. stress og depression, så bør du læse med her i artiklen.

Derfor skal du overveje en elektronisk cigaret

Det er ingen hemmelighed at stort set alle danskere oplever en mere presset situation i øjeblikket, end hvad vi længe har været vant til. Corona virussen har gjort det svært for mange arbejdspladser at bibeholde ansatte og få det hele til at løbe rundt økonomisk. Mange er blevet sendt hjem for at undgå smitte, og selvom det ikke just er en fyringsseddel, så kan det alligevel godt påvirke os mere end hvad vi tror. Arbejde kan i sig selv til tider være stressende, men med pandemien er det ikke til at vide hvornår det hele går tilbage til at være normalt som vi kender det. Hvis du er ryger så ved du, at din lyst til at ryge forøges når du føler dig stresset. Det kan resultere i et enormt røget lokale, hvis du sidder derhjemme foran computeren længe. Så hvad med at skifte over til en elektronisk cigaret i stedet? Hvis du vælger en e-cigaret, så slipper du for at det hele lugter røget, og at du får en masse tjære ned i lungerne. Der vil i stedet dufte af f.eks. blåbær, og du vil ”kun” inhalere damp. I øjeblikket er vi alle stressede, men det behøver ikke at gå ud over dit helbred, vel? Et rygestop kan reducere angst og depression

På de fleste arbejdspladser er rygning forbudt, og det kan derfor være svært at ”holde” sig helt til du er hjemme i gang, hvis du altså stadigvæk møder fysisk op på dit arbejde. Her kan en e-cigaret være et bedre valg, da det er op til den individuelle arbejdsplads hvorvidt der er forbud imod disse eller ej. Vi har alle forskellige måder at reagere på når vi er stressede. Nogle bider negle og andre ryger. Selvom vi godt ved at rygning ikke er godt for os, så er det svært at stoppe, når først du mærker presset. Hvis du dog skifter over til en e-cigaret, så kan det stadigvæk give dig det nikotin fix du efterlyser, men det kan også hjælpe dig med at reducere din rygetrang, og på sigt måske være med til helt at få dig til at holde op? Hvis du har en tendens til depression og angst, især i disse tider, så hjælper rygning bestemt ikke på det. Et rygestop kan faktisk reducere angst og depression, så hvorfor ikke se om en e-cigaret ikke kan hjælpe dig godt på vej?

Comments are closed.

Close Search Window