Arbejdsrelateret|

Det hænder ind imellem at en person i en nøgleposition i en virksomhed – hvad enten det er en chef, leder eller direktør – akut er nødt at forlade en virksomhed. Årsagerne til en sådan akut aftrædelse, kan være mange, men uanset hvad det skyldes, vil det være til stor gene for virksomheden, idet det er meget svært at finde en stedfortræder på kort tid.

Derfor vil det altid være en yderst kritisk situation for virksomheden, og typisk forbundet med ganske store negative økonomiske konsekvenser.

En vanskelig udfordring for en virksomhed

For en virksomhed, der pludselig står i en akut situation, hvor en leder, chef eller direktør forlader virksomheden, er det en overordentlig vanskelig udfordring at komme igennem. Derfor er det en særdeles god idé at lade et rekrutteringsbureau, der har stor erfaring på området, stå for den side af sagen, og sørge for at virksomheden kommer godt videre.

Nextt Management er over efterhånden rigtig mange år blevet specialister i den gren af rekruttering, der kaldes Interim Management. Hvilket koncentrerer sig om på kort tid at skaffe højt kvalificerede ledelsesprofiler til virksomheder, der befinder sig i et akut behov for en leder, der kan træde til og overtage en nøgleposition i en kortere periode – heraf navnet Interim Management, som betyder “midlertidigt lederskab”.

Nextt Management besidder et erfaringsniveau, der strækker sig over mange år, hvor et stort kendskab til interim management branchen er opbygget. Dette gør at de i dag er i stand til at rekruttere enhver type af ledere, chefer og direktører til ledelsesstillinger på maksimum 10 dage.

4 plusser ved at få Nextt Management til stå for at varetage rekrutteringen af en midlertidig leder:

 1. Nextt Management finder yderst kvalificerede ledelsesprofiler på højst 10 dage
 2. Nextt Management har mere end 18 års erfaring i branchen
 3. Nextt Management har adgang til en profildatabase, med over 4000 interim managere
 4. Nextt Management yder højeste service og kvalitet fra start til slut

Nextt Management finder ledere til midlertidig ansættelse, med bl.a. disse titler:

 • Interim CEO (Chief Executive Officer)
 • Interim CIO (Chief Information Officer)
 • Interim HRO (Human Resources Officer)
 • Interim CMO (Chief Marketing Officer)
 • Interim COO (Chief Operating Officer)
 • Interim CSO (Chief Sales Officer / salgschef)
 • Interim CTO (Chief Technology Officer)
 • Interim regnskabschef / Interim økonomichef
 • Interim Change Manager
 • Financial Controller
 • Freelance Interim Manager

Hos Nextt Management lægges der altid stor vægt på at finde frem til de allermest kvalificerede profiler indenfor ledelse, der vil kunne træde til med kort varsel og danne sig et overblik over den specifikke virksomhed og sætte sig ind i, hvor der skal sættes ind. På denne måde er der både tid og penge at spare for virksomheden, og samtidig kan virksomheden være forvisset om at få en midlertidig leder, der kan leve op til de høje krav, der sættes i forbindelse med den specifikke stilling.

Comments are closed.

Close Search Window