Diverse|

Hvis du overvejer et tage på spaophold enten alene eller med en, du holder af, bør du kaste dig ud i den store omgang – og kun det bedste. Du kan derfor herunder læse mere om de tre bedste steder, hvor du kan tage på spaophold. Alle tre steder er du garanteret den perfekte oplevelse, hvor den står på ren nydelse. Du glemmer med det samme alt om hverdagen, og kan bare give dig hen til ren afslapning og livsnydelse.

Marienlyst

Marienlyst har de fleste hørt om, hvis man også har hørt om spaophold og strandhoteller. Marienlyst ligger helt fantastik placeret ved den lange kyst, hvor bølgerne slår ind på stranden og bruser i en endeløs strøm af rå natur. Her kan du falde helt ned i gear, da de naturskønne omgivelser skaber de perfekte rammer for nydelse og ro.

Når du besøger den fantastiske spaafdeling, har du, mens du ligger og dypper dig i varmt vand, udsigt til det store hav. Dette kan du se fra både bade, sauna og ved saltterapi. Denne udsigt ville man ønske, at man kunne tage med hjem.

Hotel Viking

Hotel Viking er et prisvindende område med spa og wellness. Her finder du et professionelt spapersonale, der kun ønsker, at du får det bedste ophold – og de vil gøre alt for det. De er derfor altid klar til at servicere dig. De er altid tilgængelige i spaområdet, og når først du træder ind i dette område, har du helt fri adgang til vand og frisk frugt.

Det store spaområde er virkelig i fokus, og det breder sig over 2.700 kvadratkilometer. På dette område er der mange forskellige fasciliteter inden for både spa og wellness. Du kommer ikke til at mangle noget. Hvis du vil undgå børneskrig, er denne løsning også helt perfekt for dig. Man skal nemlig være minimum 16 år for at komme ind.

Alsik

Alsik er for mange et mere ukendt hotel, men dette skal man ikke lade sig snyde af. Hvis du nyder godt af nordisk design, vil du elske hotel Alsik. Her finder du nordisk design som et gennemgående tema, og de mange naturlige materialer skaber en helt rette stemning for afslapning og nydelse i pagt med naturen.

Atmosfæren på hotellet er enormt afslappende, og du kan derfor koble af og lade helt op til hverdagen, der venter på den anden side. Her finder du spa og wellness fordelt på hele fire etager på mere end 4.500 kvadratmeter. Der er 60 forskellige oplevelesr i spa- og wellnessafdelingerne.

Se alle spaophold i Danmark og læs meget mere om alle tre spaophold samt mange flere muligheder på Opholdsguide.dk.

Comments are closed.

Close Search Window