Arbejdsrelateret|

De fleste mennesker har i højere eller mindre grad oplevet ufrivillig ensomhed på et tidspunkt i livet. Det kan være fordi, de ikke føler en stor tilknytning til de mennesker, som de er omgivet af. Det kan også være, at menneskene ikke lever op til deres sociale forventninger. Hvis du føler dig ensom på arbejdsmarkedet, er der forskellige ting, du kan gøre for at finde nogle at dele hverdagens op- og nedture med.  

Et socialt udvalg

Nogle arbejdspladser afholder forskellige sociale arrangementer, hvor medarbejderne har mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Nogle arrangerer fester, hvor medarbejderne mødes i uformelle omgivelser, mens andre afholder teambuilding-dage. Her handler det som medarbejder om at tage Ja-hatten på og møde arrangementerne med et åbent sind. Hvis du føler dig ensom, kan det være en god idé at deltage i arrangementerne, så du lærer dine kollegaer endnu bedre at kende. 

Nogle arbejdspladser har måske ikke de store sociale arrangementer. Her kan du foreslå at lave et socialt udvalg. På den måde kan du selv være med til at forme de sociale arrangementer på arbejdspladsen. Du kan være med til at afholde alt fra hyggelige frokoster til filmaftener for kollegaerne. Dine kollegaer kan også være med til at bestemme, hvad I skal lave sammen. Når I lærer hinanden at kende, kan I dele hverdagens succeser og fejl med hinanden.   

Find én at dele livet med

Det kan være ensomt at komme hjem til et tomt og stille hus. Der findes derfor mange forskellige datingsider, hvor du kan finde én at dele livet med, når du kommer hjem fra arbejdet. Hvis du er lidt usikker på datinglivet, kan du finde tips og inspiration til senior dating. Du kan blandt andet finde gode forslag til, hvad I skal lave på daten. Du kan både booke en dansetime til den aktive date, men du kan også lave en hjemmelavet middag til den mere romantiske date. 

Kæledyr i hjemmet

Det kan også være rart at have et kæledyr at dele hverdagen med. De er der altid for dig, når du har brug for nogen til at holde dig med selskab. Det kræver, at du er villig til at passe og pleje dit kæledyr, men derudover får du deres ubetingede kærlighed. Når du kommer hjem fra en hård arbejdsdag, er dit kæledyr hjemme til at give dig dets fulde opmærksomhed. Du kommer dermed ikke hjem til et tomt og stille hus. 

Comments are closed.

Close Search Window