Diverse|

Dette indhold er sponsoreret.

Planke- eller parketgulv? Sildeben eller skibsgulv? Det kan være svært at vælge. Faktisk kan det ikke blot virke svært at vælge sit kommende gulv, men det kan virke næsten umuligt, når nu udbuddet af smukke gulve er så uendeligt stort. Hos Bywood finder du et enormt udvalg af smukke løsninger til dit kommende trægulv. Uanset om du ønsker plankegulv, parketgulv, sildebensgulv, eller skibsgulv vil du hos Bywood finde den perfekte løsning til netop dig og dit hjem. Måske du allerede har besluttet dig for plankegulvet, men er i tvivl om træsorten. Eller også har du forelsket dig i både parketgulv og sildebensgulv, men har svært ved at vælge mellem disse. Uanset hvor din tvivl lægger, kan du læse med her og få hjælp til hvilke overvejelser du bør gøre dig, når du skal vælge dit kommende trægulv. 

Overvej træsort og udtryk 

Først og fremmest er træsorten et vigtigt og stort element i valget af trægulv. Træsorten har enorm betydning for gulvets udtryk i rummet, og det er derfor vigtigt at være grundig i disse overvejelser. Udbuddet er stort, og det kan være svært at vælge. Vigtigst er det dog, at du går med en træsort, som du kan lide, og som har en farve, du elsker. Det er trods alt et stort element i ethvert rum, hvorfor du skal gå med din mavefornemmelse. 

Overvej form og type 

Selvom du elsker både plankegulv, parketgulv, sildebensgulv, og skibsgulv, kan du ikke få det hele. Eller jo, det kan du selvfølgelig godt – bare ikke på de samme steder. Visualiser rummet for dig med alle gulvtyperne, og tag beslutningen herudfra. Bywood tilbyder en funktion, hvorpå du kan indsætte et billede af dit rum, og derefter indsætte diverse gulvtyper. På denne måde kan du få et realistisk billede af, hvordan dit rum vil se ud alt efter hvilken type gulv, du ender med at vælge. 

Overvej overflade og behandling

Sidst, men ikke mindst, skal du huske at overveje gulvets overflade og hvilken type behandling denne kræver. Er du del af en børnefamilie, hvor snavs og skidt gerne kommer ofte forbi, bør du overveje en overflade, hvor skidtet ikke er så tydeligt, og at det er nemt at behandle med rengøringsmidler. Ligeledes gælder det for hjemmet med husdyr – er overfladen for glat, kan det være svært for jeres ekstra familiemedlem at rejse sig op eller bevæge sig behageligt rundt i hjemmet uden at glide på poterne. 

Uanset om du går med plankegulv, parketgulv, sildebensgulv, eller skibsgulv, er der hjælp at hente hos Bywood.

Comments are closed.

Close Search Window