Arbejdsrelateret|

Dette indhold er sponsoreret. 

En velindrettet kontorarbejdsplads er essentiel for at skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig inspirerede og veloplagte til at kunne udføre et godt stykke arbejde. Det kan dog være svært at finde en balance i indretningen, der både tilgodeser det nødvendige og praktiske inventar, såvel som det inventar, hvis primære formål er at pynte på kontorpladsen. Det kan især være et problem, når kontorpladsen ikke er alt for stor, at prioritere pladsen til den indretning, der ikke er nødvendig for det daglige arbejde. Derfor kommer der her tre gode løsninger til, hvordan du kan optimere pladsen på kontoret, så du kan skabe de perfekte fysiske rammer for det optimale arbejdsmiljø.

Indvendige skydedøre

Noget af det der hurtigt kan tage en stor del af pladsen på kontoret, men som man typisk ikke tænker over, er dørene. Det rum, som dørene åbner ind i mister al den plads, som døren skal bruge for at kunne svinge op. Heldigvis er skydedøre på mål en simpel løsning, der sørger for, at døren ikke optager noget af kontorpladsen, fordi skydedøren kan skubbes helt væk, og derfor aldrig er i vejen. Skydedørene er desuden en praktisk løsning, der også kan anvendes til at slå to nabolokaler sammen efter behov, eller dele et større lokale op i mindre lokaler, hvor muligheden stadig bevares for at kunne åbne op igen som man ønsker. Med indvendige skydedøre skubbes døren ind i væggen, og du kan derfor stadig udnytte vægpladsen til at stille skriveborde op ad, uden at de skal flyttes, når skydedøren skal åbnes. 

Vægopbevaring

På mindre kontorpladser kan opbevaringsløsningerne hurtigt tage meget gulvplads, og de kan gøre det svært at manøvre sig rundt i lokalet. Derfor kan det være en god løsning at udnytte vægpladsen og højden i lokalet og gøre brug af vægopbevaringsløsninger, der ikke optager noget af gulvpladsen. Især lukkede vægopbevaringsløsninger er både praktiske og let tilgængelige samtidig med, at lågerne på opbevaringen sørger for, at din kontorarbejdsplads bibeholder sit nydelige og simple udtryk. 

Plantevæg

Planter er en vigtig del af enhver kontorplads, og selvom de ikke er essentielle for at kunne udføre det daglige arbejde, så er de med til at skabe et godt indeklima, sænke stress og øge motivationen på arbejdspladsen. Det kan dog være svært at få plads til de helt store planter, og selv de små planter kan hurtigt fylde i både vindueskarme og på skriveborde. Derfor kan en god løsning være at lave en plantevæg, så planterne ikke længere fylder på diverse overflader eller på gulvet. En plantevæg er desuden let at holde, støjabsorberende og så skaber den et fedt udtryk, der vil pynte på enhver kontorarbejdsplads.

Comments are closed.

Close Search Window