Diverse|

Det er ikke svært at låne penge i dag. Faktisk kan du have lidt ekstra penge mellem hænderne indenfor relativt kort tid, hvis du bare tager det første og dyreste lån, som dukker op online.

Det er dog de færreste, der er interesseret i det dyreste lån, da det potentielt kan skade din økonomi på den lange bane. 

Derfor er det guld værd at vide, hvordan du nemt og sikkert får det bedste lån, så du med garanti slipper for at skulle slås med tunge økonomiske tanker det næste lange stykke tid. 

Vælg en uafhængig låneformidler

Det er en rigtig god ide, at du vælger en låneformidler, der ikke er ejet af en bank eller varetager andres interesser end din. 

LendMe er Danmarks største uafhængige låneformidler, der hjælper dig med at få de bedste vilkår og betingelser, når du leder efter billige lån. 

LendMe samarbejder direkte med bankerne, så når bankerne modtager en ansøgning fra dig gennem LendMe, er de i direkte konkurrence med 13 øvrige banker, der alle har mulighed for at give dig personlige lånetilbud. 

Det betyder først og fremmest to ting for dig:

For det første slipper du for at skulle lave 14 forskellige ansøgninger hos bankerne, så du sparer en masse tid, som du ellers skulle bruge på at besvare de samme spørgsmål igen og igen. 

For det andet får du ofte en bedre rente, fordi den interne konkurrence mellem bankerne er med til at presse prisen ned på rente og vilkår. 

Sammenlign tilbud

Det er umuligt at finde det bedste lån, hvis du ikke sammenligner tilbud fra så mange banker som muligt. 

Mange tror fejlagtigt, at deres egen bank altid har de bedste priser, men hvis det var tilfældet, var alle højst sandsynligt kunder hos den samme bank. 

Faktisk kan du ikke på forhånd vide, hvilken bank der tilbyder dig de bedste forhold.

Det kan lyde besværligt at skulle sammenligne tilbud fra en masse banker, men hvis du bruger en låneformidler som LendMe, kan du med én ansøgning søge direkte hos alle 14 banker. 

LendMe samarbejder både med traditionelle murstensbanker og rene online-banker.

Du har derfor mulighed for at få tilbud fra et stort miks af forskellige banktyper, der betyder, at du får et fuldstændigt unik overblik over lånemarkedet. 

Brug en medansøger

Når bankerne vurderer, hvilken rente de kan tilbyde dig, kigger de, ikke overraskende, på din økonomi. Helt konkret kigger de på din indtægt, udgifter og din gæld. 

Derfor er det en rigtig god ide at styrke indtægtsdelen ved at have en medansøger i sin ansøgning. Det kan eksempelvis være din ægtefælle, samlever eller et familiemedlem. 

I vil opleve at få bedre vilkår hos bankerne, når I søger sammen, men bankerne kræver ikke, at I deler udgifterne til lånet.

Det er helt op til jer selv at bestemme, hvordan I afdrager på lånet, så længe I selvfølgelig betaler den månedlige ydelse.

Det er altså en rigtig fornuftig måde at få en lavere rente, og dermed et billigere lån, men det vigtigste du kan gøre er stadig at sammenligne tilbud. 

Comments are closed.

Close Search Window