Arbejdsrelateret|

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være en besværlig proces at opbevare eller fragte et produkt. Især når det kommer til flydende væsker eller generelt tunge produkter. Med en palletank fra Megapak.dk er du garanteret en container, der er nyttig til fragtning af eksempelvis væsker indenfor et væld af industrier. Så skal transport af jeres produkter aldrig være en besværlig eller bekymrende faktor på arbejdspladsen.

Sikkerhed som topprioritet

På de fleste arbejdspladser er sikkerhed for medarbejderne en væsentlig topprioritet – som det bør være. Med palletanke fra Megapak.dk er du garanteret en tank, der effektivt og sikkerhedskvalificeret kan fragte kemiske væsker, eller andet potentielt skadeligt indhold, med god samvittighed. For bekymringer hører ingen steder hjemme, og slet ikke i arbejdsmiljøet. Derfor kan en palletank fra Megapak.dk være præcis det produkt, I leder efter til jeres næste fragtning eller opbevaring.

En palletank der tjener mange formål

Alle palletanke, væsketanke og IBC tanke fra Megapak.dk produceret af hygiejniske plastpaller, som er godkendte, UN godkendte og fødevaregodkendte inden de ankommer til din virksomhed. Palletankene er dermed godkendt til både fødevarer og kemi. Pallerne kan efterfølgende rengøres uden risiko for træsplinter, uønskede bakterier eller andre potentielt skadelige faktorer. Du kan derfor med fordel anvende en palletank fra Megapak.dk til dit specifikke formål, og være sikker på, at netop din palletank udfører jobbet kvalitetssikret.

Genbrugte og nye palletanke

Genbrug er vigtigt, og derfor kan du også finde brugte palletanke hos Megapak.dk. Hos megapak.dk bliver der dog aldrig gået på kompromis med kvaliteten af palletankene. Hos Megapak.dk er både nye og brugte palletanke UN godkendte, og kan derfor benyttes til farligt gods som for eksempel kemikalier. Men hvorfor skulle du vælge en brugt palletank? 

Det første rigtige svar er, at det er en miljøvenlig løsning. Vi har alle en forhåbning om at kunne gøre vores lille del til at forbedre planetens velfærd. Og der er ingen risici ved at anvende en brugt palletank – ofte har de faktisk kun været brugt få gange og er selvfølgelig rengjort fra top til tå, inden du modtager dit produkt. Dette gøres efter palletanken tømmes, hvorefter den køres på vaskeri, hvor palletanken også identificeres. Hvis økonomi er en indspillende faktor, kan du også med fordel vælge en brugt palletank som det billigere alternativ. Så hvorfor ikke vælge en brugt palletank?

 Om du vælger et nyt eller brugt produkt fra Megapak.dk kan du være sikret en sikret palletank i høj kvalitet.

Comments are closed.

Close Search Window