Arbejdsrelateret|

Indeklima er alfa og omega på arbejdspladsen

Ligesom det er vigtigt at man sikrer et godt indeklima i hjemmet, så er det også vigtigt at sikre et godt indeklima på arbejdspladsen og det kan man gøre ved at have den rette udsugning og ventilation af arbejdspladsens arbejdsrum.

Du skal kunne trække vejret uden at blive fyldt med giftige partikler

Et godt indeklima er ikke at kimse ad og det er uanset om du har dit eget hjem i tankerne eller om det er i forhold til arbejdspladsen. Der hvor du opholder dig, skal du trække vejret og er luften omkring dig præget af skadelige partikler eller lignende, kan det skade dig ikke bare nu og her, men også give dig gener senere i livet.

Det er altså alfa og omega at du sikrer dig at der er et godt indeklima og det kan du bl.a. gøre med den rette udsugning og ventilation til industrien, hvis det er industrien du arbejder med.

Få hjælp fra fagpersoner der kender til alle lovkrav og løsninger

Det kan være utroligt svært at boltre sig i de mange regler og krav der kan være indenfor arbejdspladsens indeklima, men her er der heldigvis råd at hente hos f.eks. arbejdstilsynet. Du kan også få andre fagpersoner på banen og hvis det alligevel er fordi du er på udkig efter en god løsning, så er det letteste at tage fat i et ventilationsfirma som f.eks. A2 vent, fra begyndelsen.

Hos A2 Vent er de specialister i både regler og krav til indeklimaet på arbejdspladsen og det er uanset om der er tale om storkøkkener der har stegeos og lignende i luften eller om det er industrien der har en for høj partikelkoncentration.

Det er ikke kun den gældende lovgivning og krav til dit ventilationssystem som de kender til hos A2 vent, men her kan de også hjælpe med den perfekte løsning på problemet hvis det viser sig, at der faktisk er behov for en form for optimering.

Comments are closed.

Close Search Window