Diverse|

Hvis du planlægger at rejse ud i verden i den nærmeste fremtid, så kan det være godt at tjekke andres erfaring og pakkelister ud online, især hvis det er første gang du skal afsted.

Rejse med de 3 P’er holder desværre ikke stik

Det kan være helt fantastisk at man kan se frem til et break fra den samme trummerum og hverdag, som man har kørende herhjemme. Samtidig kan man også opleve at blive helt presset med alt det der skal være klar, når man drager ud i verden.

Pas, penge og præservativer. De 3 P’er er den klassiske huskeliste for den simple person, men den holder faktisk ikke helt i det lange løb. Selvfølgelig skal du bruge dit pas for at rejse og med penge kan du købe alt du glemmer at pakke. Præservativer… -er smart hvis man skal have noget i en fart. Men hvad med visum?

Danmark er et visumpligtigt land. Det betyder ikke at det behøver at være umuligt at få lov til at rejse ind i de forskellige lande, men det er noget du skal huske at søge alligevel. Læs mere om visum på e-visa.dk, for at være sikker på at du kender til de relevante regler for de enkelte lande du har udtænkt dig som rejsedestinationer.

Tjek diverse blogs ud for gode fifs. Foto: unsplash

Få din viden om det sted du vil besøge online

Nu starter visum desværre ikke med ”p”, for det havde alt andet lige gjort det meget lettere at udvikle på det gamle ordsprog. Men nu er det nok også de færreste der fravælger at pakke noget andet til rejsen. Du kan derfor med fordel tjekke alverdens blogs ud der ligger online omkring rejser.

Der findes rigtig mange blogs der handler om rejser til specifikke destinationer. Det kan være rigtig fint at læse lidt forskelligt fra dem. Ikke for kun at finde en pakkeliste, men også for generelt at skaffe lidt ekstra viden og informationer om stedet du vil besøge.

Comments are closed.

Close Search Window