Arbejdsrelateret|

Et overblik på arbejdspladsen kan være med til at give de ansatte mange fordele som f.eks. at blive be- eller afkræftet i en teori om, at noget ikke er helt som det skal være. Overvågningsspejl kan være guld værd for dit kassepersonale.

Overvågningsspejle kan være med til at give ro og overblik omkring kassen

Når man står som kassemedarbejder i en butik, så kan det ofte være svært at se hvad der egentlig foregår på den anden side af kassebåndet. Det kan være en vanskelig situation at stå i som kassepersonale, når man har en mistanke om at der er noget der ikke er helt som det skal være, men samtidig ikke har noget konkret at basere dette på.

Med overvågningsspejle vil du give dit kassepersonale mulighed for at få det overblik som der kan skabe en vis ro for den enkelte der står bag kassen. Der findes mange forskellige slags overvågningsspejle, hvor nogle vil egne sig bedre til din butiksindretning end andre.

Med overvågningsspejle kan du skabe et bedre arbejdsmiljø og minimere risikoen for tyveri

Når du giver dit kassepersonale muligheden for et bedre overblik, så kan du være med til at skabe en større ro i det arbejde der udføres. Det kan resultere i et bedre arbejdsmiljø, for når man ser på et godt arbejdsmiljø, så er der både tale om et fysisk og et psykisk arbejdsmiljø.

Det kan være problematisk for en kassearbejder at konfrontere en kunde med at der f.eks. er nogle varer der stadig ligger i vognen, som skulle have været med oppe på båndet, for det er slet ikke sikkert at kassemedarbejderen får noget set.

Du hjælper altså ikke kun dine ansatte til et bedre arbejdsmiljø ved at give dem mulighed for et bedre overblik, men du er samtidig også med til at minimere risikoen for tyveri eller bare hjælpe de mere glemsomme kunder til at få det hele op på båndet.

Comments are closed.

Close Search Window