Arbejdsrelateret|

Når man står og skal vælge et par sikkerhedssko, er der mange muligheder. Det kan være, at du arbejder professionelt på en byggegrund, hvor der skal være sikkerhed i top med dine fødder, fordi der kan falde tunge ting ned over dine fødder eller det kan være, at du til privat brug har gang i nogle byggeprojekter af en carport, et stillads foran huset eller en udestue, hvor dine fødder også har brug for optimal sikkerhed.

Uanset hvad, om det er i fritiden eller på arbejdet, fortjener dine fødder den absolut optimale sikkerhed og her kan et par sikkerhedssko være nødvendige. Vi er dog vant til, at sikkerhedssko kan være utroligt tunge, fordi de er beklædt med en tåkappe, der sikrer dine fødder mod stød, slag og andre tunge ting, der kan give skade på dine fødder. Sådan er det heldigvis ikke længere og nu kan man få sikkerhedssko, der er både sikre og lette. Er det virkelig muligt, kan man spørge. Ja, det er det. Vi vil se lidt nærmere på disse typer af sikkerhedssko her i denne artikel, så hæng på.

Bløde såler og patenteret sømværn

Der findes nu sikkerhedssko, der har nogle nyudviklede egenskaber, der gør, at dine fødder både får optimal pasform, støtte og lethed, og disse egenskaber er for eksempel det patenterede WHITELAYER® sømværn, der giver optimal sikkerhed omkring dine tæer. Derudover har de StyroSoft såler, der sikrer dig ergonomisk korrekthed hele vejen igennem kroppen.

Super lette sikkerhedssko

De fleste sikkerhedssko er som sagt meget tunge og kan være en belastning for kroppen at have på hele dagen, fordi de er tunge at slæbe rundt på. Her kan du med fordel vælge disse nye sikkerhedssko, der har en letvægts mikrofiber teknologi, der gør, at skoene er forbavsende lette. Noget, der kan være en stor fordel for dig, der arbejder fuldtid på en byggeplads, hvor du skal gå rundt hele dagen i disse sko.

Klimakontrol der holder fødderne tørre

Til sidst vil vi nævne den utrolige og patenterede Cool&Me® klimakontrol, der gør, at dine fødder forbliver friske og tørre gennem hele dagen, selvom du går og sveder eller det regner eller sner. På denne måde sikrer du dine fødder optimal støtte og omsorg, fordi de ikke bliver fugtige og klamme i løbet af dagen. Til slut er der bare at vælge mellem de forskellige modeller.

Comments are closed.

Close Search Window