Diverse|

For 19. gang bliver der afholdt VM i Basketball. VM i Basketball bliver afholdt fra fredag d. 25  August og frem til søndag d. 10 September i herrens år 2023.  32 lande stiller med hver deres stjernespækkede hold og dyster om hvilket land der kan ende med at  kalde sig verdens bedste land i sportsgrenen basketball.  Perioden frem til VM i Basketball 2023 er inddelt i Windows, som du kan læse mere om længere  ned i artiklen. Læs med herunder og bliv klogere på VM i Basketball i 2023, hvad du skal holde øje med og hvor  der er mulighed for en god gang sports betting. 

FIBA VM i Basketball 2023 har flere værtslande 

En nyhed ved VM i Basketball i 2023 er at der denne gang er flere værtslande. Filippinerne, Japan  og Indonesien deles denne gang om rollen som vært for de afgørende kampe under VM i Basketball  2023. At der er flere værtslande, får ikke betydning, for de øvrige dele af VM i Basketball i 2023.  

Sports betting på FIBA VM i Basketball 2023  

FIBA VM i Basketball 2023 er absolut en god mulighed for sports betting og der findes helt sikkert  gode odds bonus, som du kan benytte til formålet. Du har et hav af muligheder, når du skal vælge  odds. Det er lidt lige som når du spiller på fodbold, hvilket mange nok er mere bekendt med. Du  kan gætte på alt, lige fra kampens udfald, til hvilken trøje de mon har på. Det er faktisk kun  fantasien der sætter grænser for, hvad du kan spille på til VM i Basketball i 2023. 
Du kan spille på  din vanlige betting side, gennem din vanlige bookmaker, eller du kan prøve at gå på casino uden ROFUS og se om der er vind i sejlene der. Uanset hvad du vælger, er der garanti for spænding i  særklasse og mange timers underholdning, helt frem til VM i Basketball i 2023.  

De 6 Windows 

Perioden fra, den dag der nøjagtigt er femten måneder, til næste VM, bliver inddelt i Windows. I de  perioder spille der forskellige afgørende kampe, helt frem til selve VM. Efter hver Window ser  verden anderledes ud. Ranglisterne opdateres løbende. Nye lande og nye spiller bytter plads og  rykker op eller ned. Hvert Window indeholder sin helt særegne spænding, som så igen ligger op til  endnu mere spænding i kommende Window. 

De seks Windows for denne periode ser således ud: 

Window 1. Fra d. 20 til d. 30 November 2021 

Window 2. Fra d. 21 Februar til d. 1 Marts 2022 

Window 3. Fra d. 27 Juni til d. 5 Juli 2022 

Window 4. Fra d. 22 til d. 30 August 2022 

Window 5. Fra d. 7 til d. 15 November 2022 

Window 6. Fra d. 20 til d. 28 Februar 2023

Verdens ranglisten for Basketball 

På verdens ranglisten over verdens bedste lande udi sportsgrenen basketball, er det nok ikke nogen  overraskelse, at USA ligger som nummer et. Der er 163 lande på listen og der er langt fra top til  bund. Danmark ligger og roder nede omkring nummer 58, hvilket selvfølgeligt er langt fra bunden,  men omvendt også enormt langt fra toppen. 

USA ligger øverst på listen og ligger nogen point fra de næste lande. Spanien ligger som nummer  to, men mangler nogen point, for at kunne true USA med overbevisning.  På plads nummer tre ligger Australien. Australien er mange point fra Spanien og er i skrivende  stund ikke i nærheden af at være en ægte trussel. 

Tingene kan dog hurtigt ændre sig, så man skal  aldrig sige aldrig.  Det fjerede land på listen er Argentina. Der er også en vis pointforskel mellem Australien og  Argentina. Dog er afstanden ikke lige så stor som afstanden mellem Spanien og Australien. På femtepladsen ligger Frankrig. Frankrig ligger meget langt fra Argentina, målt på point. Som  tingene ser ud lige nu, er Frankrig mere true nedefra og ikke selv særlig truende opefter. 

Den Afrikanske liste 

På den afrikanske rangliste ligger Nigeria som nummer et. På andenpladsen ligger Tunesien. På den  afrikanske liste er der point mellem de to lande, men det bemærkelsesværdige er at de ligger lige  efter hinanden, på selve verdens ranglisten. Hvilket betyder at de trods point, har mulighed for at  bytte plads undervejs. 

På tredjepladsen ligger Senegal. På verdens ranglisten ligger Senegal langt fra Nigeria og Tunesien  og er ikke nogen trussel, hverken på den ene eller den anden liste. Her er der tale om rigtigt mange  point i forskel. På fjerdepladsen ligger Angola og på femtepladsen ligger Cote d’Ivoire. Tredje, fjerde og  femtepladsen ligger rimeligt tæt på hinanden i forhold til point og kan sagtens nå hinanden  undervejs. Men ingen af de tre lande truer for alvor Nigeria eller Tunesien. 

Den Amerikanske liste 

På den Amerikanske liste ligger USA og Argentina nummer et og nummer to. På verdens ranglisten  er de nummer et og fire. Alt kan lade sig gøre, men der er altså alligevel lidt pointforskel som i  sidste ende får stor betydning.  På tredje, fjerde og femtepladsen ligger Brasilien, Canada og Venezuela. Indbyrdes kan de med  næppe nå hinanden og bytte lidt rundt på pladserne. Afstanden fra Argentina og ned til Brasilien er  til gengæld kæmpe stor.  

Den Asiatiske liste 

På den asiatiske liste ligger. Australien, Iran, New Zealand, Kina og Korea indtager de fem første pladser på den asiatiske  rangliste. På verdens ranglisten ligger Australien blandt de fem første og ligger også trygt på denne  liste. 

Den Europæiske liste 

I Europa ligger landene Spanien, Frankrig, Serbien, Slovakiet og Litauen på de første fem  placeringer på ranglisten. Spanien ligger lige under USA på verdens ranglisten og må siges at være  den nærmeste trussel på listen. 

Comments are closed.

Close Search Window