Arbejdsrelateret|

Tiden flyver som bekendt, og man kan føle, det ikke var så længe siden, man valgte det rette kursus blandt flere kurser at deltage i, så man stod med et flot diplom og en pæn udmærkelse derfra.

Dette diplom har man så vedlagt ens jobansøgninger, når man søgte jobs, og det gjorde da også, at man havde heldet med sig til at sikre sig et job.

Nu står man dog uden arbejde og vil søge en lignende stilling, så man støver det kursusdiplom af, men støvlaget er desværre blevet lidt tykt, for man kan godt se, at det er ved at være noget tid siden, at man sidst var på dette Excel kursus.

Det gjorde måske ikke så meget, hvis der var tale om et kursus i sprog, men her er der tale om et IT-system, som der løbende udvikler sig, og der er derfor en stor chance for, at der er andre, der søger de samme jobs, som der har været på et mere aktuelt kursus i IT-systemet. 

Sådan nogle kurser skal jo også udvikle sig og følge med tiden, så der er sikkert sket en masse med dette emne, siden man selv deltog i et kursus om det.

Gør dig klar til at komme på kursus igen

Måske er du lidt tøvende med at tage på kursus igen, fordi du vil være sikker på ikke at spilde tiden eller pengene på et kursus, hvor du måske allerede kender indholdet.

Men for det første er det altid godt at blive påmindet og få genopfrisket de emner, som man har lært, så man får dem støvet af.

Og for det andet, så ser det altid godt ud, at man viser interesse i at følge med udviklingen og tage på et kursus i det samme eller tilsvarende emne.

Dog vil det altid være bedst for dig, at du undersøger, om der findes et kursus i det specifikke emne, som du skal optimere dine evner og viden på.

Hvis det viser sig, at det findes, så kan det næsten udelukkende anbefales, at man vælger at deltage i dette kursus.

Det kan virkelig forbedrer ens jobmuligheder, så man skal se det som en investering i ens fremtid – og så kan man også vente lidt længere igen med atter at tage på et kursus.

I visse brancher skal man acceptere, at det altid kan komme på tale, at man bliver sendt på kurser, eller man positionerer sig bedst på jobmarkedet med altid at have det nyeste kursusbevis på sig.

Comments are closed.

Close Search Window