Arbejdsrelateret|

Dette indhold er sponsoreret. 

I en virksomhed eksisterer der mange forskellige slags data, som hver især spiller en væsentlig rolle i virksomhedens drift. Dertil kan det hænde, at overblikket glipper en smule, grundet den store mængde af data. Hvis alle brugere af virksomhedens data skal tilgodeses, bør overblikket opretholdes, og en løsningen til dette kan være Business Intelligence

Hvad er Business Intelligence?

Business Intelligence giver overblik over virksomheden, hvilket er en stor fordel, hvis man ønsker glæde og lethed ved opbevaring af data. Det varierer fra bruger til bruger, hvordan man selv tænker at et struktureret datagrundlag fungerer. Ens for mange er sikkert at den nødvendige data først er relevant, når det sættes i en bestemt kontekst i forhold til det job som udføres. Derfor har mange behov for data, når de behøver svar i deres dagligdag, måden hvorpå de data, som kan levere det gode svar, varierer ligeledes de forskellige behov for opsætningen af data. Hertil kan Business Intelligence benyttes, da den kan tilgodese alle de brugere, som skal have præsenteret bestemte data og information, alt efter hvad der passer til brugeren og vedkommendes rolle. Business intelligence er et begreb indenfor softwareløsninger, som kan transformere data til en enklere form, hvilket gør det lettere for brugerne at anvende. 

Hvad kan Business Intelligence?

Vælger du at benytte Business Intelligence til optimering af dit softwaresystem i din virksomhed, er der mange gode muligheder at hente. Nogle af de kerneområder, som findes inden for Business Intelligence er blandt andet visualisering, governance og adgang. Under visualiseringen kan Business Intelligence optimere virksomhedens rapporter og dashboards på baggrund af design af historiefortællinger. Historiefortællingen er en vigtig del af det endelige indtryk, som du ønsker din virksomhed skal opnå hos forskellige målgrupper, og visualiseringen kan her forbedre dette, så det giver det ønskede blik på virksomheden. Governance er skabt til fordel for medarbejdernes frihed ved udarbejdelser af analyser og rapporter, hvortil en nødvendig type data behøves. Adgang er et forsøg på at optimere adgangen til de forskellige data og rapporter, ift. den målgruppe som man ønsker at nå og hvor denne befinder sig.  

Typer af platforme

Ved benyttelse af Business Intelligence er der mange muligheder, hvis der eksempelvis fokuseres på typer af platforme og hvad disse kan tilbyde for din virksomhed. Nogle af de elementer, som en platform af Business Intelligence kan tilbyde din virksomhed er f.eks. analyse af marketingkampagner, automatisk rapportering og meget mere. Der er altså rig mulighed for at skabe en optimering af dit overblik for virksomhedens data, men der er også mulighed for at prøve en masse nye ting af, som måske gavner din virksomhed.

Comments are closed.

Close Search Window