Arbejdsrelateret|

Dette indhold er sponsoreret

Kontoret er et helt essentielt rum for rigtig mange arbejdere, og det er her de fleste bruger hele deres arbejdsdag. Det er derfor et vigtigt at tænke over indretningen af kontoret på arbejdspladsen. Det skal gerne være fuldt funktionelt og ryddeligt samtidig med, at det er et inspirerende rum med et godt indeklima. Hvis kontoret trænger til en renovering eller hvis der skal bygges et helt nyt op, kan du i denne artikel læse om 3 gode tips til at skabe et godt kontormiljø i virksomheden. 

Gode møbler er essentielle 

Selve basen for en kontorarbejdsplads er skrivebordet. Langt de fleste arbejder med flere skærme med mus og tastatur, der tager meget plads på et skrivebord. Hvis man derudover også skal have plads til papirer, notesbøger og en kop kaffe, er det vigtigt at have et godt stort skrivebord med masser af plads. Sidder du ovenikøbet ved skrivebordet hele dagen og hver dag, kan det være en god investering at anskaffe hæve-sænke borde. Med dem kan man nemlig undgå mange rygskader, og hertil gælder det selvfølgelig også om at finde de gode kontorstole, så man skaber den bedste komfort muligt. Derudover kan det være nødvendigt med lamper, skillevægge, opbevaring osv. Her kan du finde lige det kontor inventar du har behov til dit kontor. 

Kreativ opbevaring og indretning 

For at undgå for overfyldte skriveborde og rod på kontoret, kan det være en god løsning at sørge for opbevaring til netop disse ting. Dette skal selvfølgelig også være funktionelt, men for at gøre det lidt mere inspirerende, så find noget i nogle farver der komplimenterer kontoret godt. Opbevaring kan nemlig sagtens være både funktionelt og dekorativt på samme tid. Det er noget af det i kontoret som fylder mest og tager meget plads, derfor er det vigtigt at det ikke er for uinspirerende at kigge på. Husk også at tænke over at opbevaringen skal være fleksibel, så det holder i længere tid og er dermed også mere bæredygtigt. Er der plads til det, så skab nogle hyggekroge med farverige lænestole, hvor man kan få sig en velfortjent pause eller holde et spontant møde med en kollega. 

Indeklimaet på kontoret 

Et dårligt indeklima kan udgøre flere forskellige helbredsrisici, heriblandt hovedpine og dermed en dårligere koncentration. Noget der kan hjælpe det gode indeklima på kontoret, der netop også er dekorativt, er mange store grønne planter. Disse hjælper med at forbedre luftkvaliteten ved, at omsætte CO2’en som vi udånder til ilt. Husk også at lufte ud, gerne flere gange om dagen og sørg for at have et pænt og ryddeligt kontor, så rengøringen er lettere og mere grundig. Madaffald bør altid smides ud i køkkenet og ikke i skraldespandene inde på kontoret. Inde på kontoret bør kun papir smides ud. Det er vigtigt at have frisk og ren luft til hjernen, når der skal arbejdes.

Comments are closed.

Close Search Window