Diverse|

De fleste af os kender til at have et sted på kroppen, hvor fedtet bare ikke vil forsvinde. Det er ligemeget, hvor meget vi træner og hvor sundt vi spiser, intet ændrer sig. Det er også de steder, som vi refererer til som stædige fedtdepoter. Men til trods for, at det kan føles som om, at løbet er kørt, så er der stadig hjælp at hente. Svaret er fedtfrysning.

Men det der fedtfrysning, virker det egentlig? Ja, det gør det! Lad os gøre dig lidt klogere på det. 

Sådan virker fedtfrysning 

Men hvordan virker fedtfrysning så? Det er sådan med vores fedtdepoter, at når de bliver ramt af kulde, så har det rent faktisk en effekt på dem. Det er klart, at går du en tur på en meget kold vinterdag, så sker der selvfølgelig ikke noget. Effekten sker, når din krop, altså et specifikt område på din krop, bliver udsat for kulde. Er dine stædige fedtdepoter under hagen, på sidebenene eller er det de velkendte “mormorarme”, så vil det være der, at behandlingen har fokus.

Fremgangsmåden til fedtfrysning foregår ved hjælp af CoolSculpting-teknologien, som via et håndtag bliver sat på det specifikke område, hvor du ønsker dine fedtceller nedbrudt. Da kulde kun har en effekt på dine fedtdepoter, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt det ødelægger andet end blot dine fedtceller. 

Effekten af fedtfrysning er videnskabeligt bevist 

Det er nemlig videnskabeligt bevist, at fedtfrysning rent faktisk har en effekt på dine fedtceller. Så selvom det kan lyde for godt til at være sandt, så er det altså sandt. Den direkte kulde fra CoolSculpting-teknologien, som bliver ned til minus 11 grader, bidrager til at nedbryde dine fedtceller og dit bindevæv og det er det, der gør, at du kan reducere dit fedt med helt op til 25% på det ønskede sted. Det er desuden også bevist, at fedtfrysning allerede har en effekt på det ønskede sted efter blot én behandling. 

Det er dog vigtigt, at du har tålmodighed. Du vil ikke kunne gå fra din behandling og se en effekt samme dag. Oftest kan det forventes, at det tager mellem en og tre måneder, før du kan se effekten fra din behandling. Det skyldes, at det tager tid for kroppen, før fedtcellerne er nedbrudt. Så har du steder på kroppen, hvor de stædige fedtdepoter generer dig, hver gang du kigger i spejlet? Så er fedtfrysning muligvis løsningen for dig.

Comments are closed.

Close Search Window