Digitale jobs|

Corona pandemien har sat sine spor på det danske arbejdsmarked, men de er ikke alle negative. 

I 2020 tog flere danskere faktisk springet som selvstændige og startede med at arbejde for dem selv inden for lige netop deres fag. 

Vil du også være specialist og lave lige præcis det du er bedst til.

Bliv synlig på google

For at få kunder skal du selvfølgelig for det første være dygtig til det du laver, men dernæst er det også nødvendigt at du bliver specialist i Googles øjne. 

89% af alle danskere har handlet en eller flere gange på nettet, og næsten hver eneste af dem søger på Google inden de beslutter sig for hvor de skal handle eller hvem de skal bruge som fagmand, rådgiver, udbyder osv. 

For at komme øverst blandt søgeresultaterne skal du finde balancen mellem at lave en side der er optimeret til brugeren, men som også får Googles algoritmer til at opfange din side som professionel, gennemarbejdet, brugervenlig og nyttig. 

Hvad skal der til for at Google ser min hjemmeside? 

Der er flere ting der gør at Google vil rangere din hjemmeside højt i sine resultater. 

Det kan bl.a. være: 

  • Kvalitet af indhold
  • Hastighedsoptimering af din side
  • Brugervenlighed
  • Reputation management
  • Linkbuilding og SEO-udførelse
  • Metabeskrivelser og sidetitler
  • Billedoptimering


Alt det og meget mere kan hjælpe dig med at få dit site til at se professionelt ud både overfor Google, men også overfor dine kunder

Er det sort snak?  

Hvis du nu er personlig træner, psykolog, konsulent eller bare helt almindelig håndværker, så er det ikke sikkert at du ved en masse om optimering, online markedsføring og det at skabe kunder på nettet. 

Du ved helt sikkert hvordan du hjælper dine kunder bedst, og det er også det du skal bruge dine kompetencer på. 

Det kræver bare at du jo får kunder i din butik, og her kan du gøre to ting: 

Du kan enten vælge selv at blive specialist i Google, eller uddelegere opgaven til en der er det. 

Hvor lang tid tager det at blive ekspert?  

Inden du vælger om du selv vil løse opgaven eller få professionel hjælp, er det rart at vide hvor lang tid opgaven tager. 

Det er der desværre ikke noget endegyldigt svar på, for det kommer både an på dine evner indenfor området, og hvor hård konkurrence der er i lige netop din branche. 

Hvis der er 1000 andre der udbyder den samme ydelse som dig, så er det jo logisk at det er sværere at blive nr. 1 end hvis der kun var 10 andre. 

Det gælder både i den virkelig verden og på nettet. 

På en måde kan man sige at det at være ekspert i Google er et kontinuerligt arbejde. Lidt ligesom der hele tiden skal laves salg, skabes omsætning, laves regnskab og du skal opdatere din viden, for at holde gang i din virksomhed, så skal du også hele tiden optimere og følge med udviklingen, for at holde din virksomhed foran konkurrenterne på Google. Tidsforbruget på dette kan variere meget og ændre sig med tiden.

Comments are closed.

Close Search Window