Diverse|

Stuklister og stukrosetter har atter vundet sit indpas til vores hjerter. Der kan være mange årsager til at vi vælger at gå denne vej, men med så mange andre ting er én ting sikker og det er at vi har fundet kærligheden til mange af de ting der tilhørte generationen før os igen.

Den gammeldags stil er kommet tilbage

Vi ser det i forhold til vores børns navne men også generelt i forhold til indretning, møbler og tøj. Vi elsker at skabe det look vores forældre og bedsteforældre havde og det er ingen undtagelse i vores indretning.

Førhen så man oftest kun stuk i lejligheder, der var forbundet med de lidt mere velhavende folk, men de høje paneler og diverse stukløsninger finder sig mere og mere til rette i de helt almindelige hjem i dag. Du kan tjekke de forskellige muligheder for stuk og hvad der hører dertil ud på hjemmesiden her: https://www.stukeksperten.dk.

Den gammeldags stil er blevet mere populær igen. Foto: Unsplash

Stukkens udvikling til det bedre gennem årene

Stuk har selvfølgelig udviklet sig igennem årene og det er i bund og grund fordi man er blevet klogere på smartere løsninger, der skaber det samme udfald. Udfordringen med stuk af den gammeldags maner er, at det førhen altid var udarbejdet i gips.

Gips er et tungt materiale der kan volde ufaglærte håndværkere problemer i forhold til selve monteringen. Derfor er der blevet set på lettere materialer at udarbejde stuk mv. i som f.eks. flamingo.

Du vil dog opleve at der er flere former for kvaliteter når du vælger stuk og lignende i flamingo. De billige udgaver bærer præg af at det er lavet af små flamingokugler, og det vil kunne anes i strukturen på trods af flere lag maling. Vær derfor opmærksom på at du vælger stuk hvor flamingoen er sammensmeltet i en form som ved Stukeksperten.

Comments are closed.

Close Search Window