Arbejdsrelateret|

Med det samme skal det lige slås fast, at dette ikke skal handle om sexisme eller at opfordre til sex på arbejdspladsen. Godt nok er arbejdspladsen et sted, hvor mange mennesker finder en partner at slå sig ned med, men det er ikke omdrejningspunktet for denne artikel. At man har sex eller bare kan tilfredsstille sig selv, gør, at man kan yde bedre på arbejdspladsen. Det betyder ikke så meget, om man er til at bruge en sexpisk, er mere til en klassisk missionærstilling, eller man bare onanerer. Det vigtigste er, at man er glad for den type sex, man engagerer sig i.

Sex gør dig bedre på arbejdet

Du kender nok det med, at hvis du ikke har spist morgenmad eller får frokost i løbet af en arbejdsdag, så daler dit energiniveau. Mange mennesker kan ikke forestille sig at starte deres arbejdsdag uden en kop kaffe, om det så er hjemmefra, på vej til arbejde, eller når man ankommer til arbejde. På samme måde kan det gøre noget positivt for ens arbejdsindsats, at man er seksuelt tilfredsstillet derhjemme. Hvis der er problemer med dette, så er der som regel også problemer med parforholdet, og den negative opfattelse og eventuelle bekymringer er svære at slippe, når man er på arbejde.

Sex er vigtigt for dig

Sex er blandt de mest fundamentale ting for, at et menneske kan fungere. Det er måske ikke lige så livsnødvendigt som mad og drikke, men mange, mange mennesker prioriterer sex og intimitet højt. Nogle forskere plæderer ligefrem for, at man bør udskrive vibratorer på recept til kvinder. Så vigtigt kan sex være. Dette understreger også, at selvom man er single, så skal man ikke negligere sex. Er man ikke den type, der går efter fysisk sex med andre så tit, så kan man altid tilfredsstille sig selv. Som sagt kan dette gøres med vibrator eller på andre måder.

Find tid til sex

Det er ikke anbefalelsesværdigt, at man bruger arbejdspladsen til at finde tid til selvtilfredsstillelse. Men derhjemme bør man finde tid til det eller sex generelt. Man vil mærke, hvordan man bliver glad både under akten, men også at man er mere afslappet bagefter. Dette vil give sig udslag i ens energiniveau og glæde generelt, hvilket også vil smitte af på ens arbejdsindsats. Nogle mennesker har mere behov for sex, mens andre har mindre behov for det. Det vigtigste er blot, at du prioriterer det efter dine egne behov.

Comments are closed.

Close Search Window