Diverse|

Er du på udkig efter et lån og skal det gå lidt tjept, så kan det være at du er på udkig efter det bedste kviklån. Men hvad er egentlig det bedste kviklån og hvor finder du sådan ét?

Der er ingen lån uden ulemper

Du får her en idé om hvad du skal lede efter og hvor du skal lede, når du har brug for penge i en vældig fart. Kviklån er en låntype du sikkert har hørt om allerede, men hvordan du finder det bedste kan være svært at vide, hvis du ikke har prøvet det før.

Det bedste lån man kan gøre sig, er uden tvivl et lån hvor man ikke har nogen omkostninger forbundet med. Denne type lån kaldes for anfordringslån og kræver som oftest at du har et familiemedlem eller en god ven, der har en god sjat penge til overs og som kan se idéen i, at låne dig pengene helt rentefrit.

Det lyder godt i ørerne at kunne få et lån uden omkostninger, men der er den store ulempe med denne type lån, at den person der låner dig beløbet kan kræve at få det hele tilbage igen indenfor 14 dage. Det er desuden også de færreste der har brug for et lån, som så står klar med et familiemedlem eller en ven, der vil give dig dette rentefrit.

Når du skal finde pengene hurtigt. Foto: Unsplash

Når du ikke vil stå ansigt til ansigt med din bank

Har du tjekket alle mulighederne ud i forhold til at få et anfordringslån uden held, eller har du ikke lyst til at skulle risikere at skulle betale alt tilbage indenfor 14 dage, så er der muligheden for at spørge din egen bank om et lån. Problemet er oftest her, at det kan tage lidt længere tid, end hvad du kan vente og mest af alt så vil de også have en årsag til dit lånebehov, som de vil acceptere hos dem.

Har du ikke mod på at skulle stå ansigt til ansigt med din bank for at få et lån, så er det her at et kviklån vil give mening for dig. Når du går online, kan du finder flere forskellige kviklånsudbydere, som står klar med et tilbud til dig.

Det bedste kviklån koster dig mindst

Det er op til dig at finde frem til den aftale der er bedst for dig. Du kan let se, hvad de forskellige har af krav til alder samt hvilke beløb de låner ud. Har du behov for højere beløb end 50.000 kroner, så kan du hurtigt sortere lidt fra i lånudbydere allerede på det punkt.

Du kan indtaste det beløb du ønsker at låne samt hvilken periode du vil afdrage over, i de forskellige prisudregner som du finder på siderne. På den måde kan du se helt præcist, hvilke månedlige afdrag du vil komme til at skulle afholde. Der skal huskes på at der kan være nogle enkeltgebyrer, som ikke er med i rentens sats. Du skal derfor også have øjnene på hvilken ÅOP du vil skulle håndtere.

Det bedste lån er det billigste du kan finde i det lange løb, som du så også har mulighed for at afbetale hver måned så længe din afviklingsperiode forløber sig.

Comments are closed.

Close Search Window