Arbejdsrelateret|

Hvis du skal have lavet ny terrasse, indkørsel eller udendørs gangareal, så får du formentlig brug for hjælp fra en brolægger. Men hvad koster en brolægger egentlig? Det, og meget mere, vil vi se nærmere på i det følgende.

Prisen på en brolægger

Prisen på en brolægger afhænger naturligvis af opgavens omfang samt hvilken typen opgave, der er tale om. Opgaver, som ikke tager særlig lang tid, er billigere end opgaver som kræver mange timer. Og opgaver, som er meget komplekse og specialiserede, er ligeledes typisk dyrere end mere simple opgaver. Derudover afhænger prisen også af, hvilke materialer, der skal bruges.

Timeprisen kan desuden variere fra brolægger til brolægger. Ofte vil timeprisen ligge på mellem 200 kr. og 500 kr. pr. time ex. moms. Hvis du skal have lavet en større opgave, kan du ofte aftale en pris for hele opgaven. Her kan det være en rigtig god idé, at indhente nogle forskellige tilbud, da prisen kan variere meget. Ved at indhente forskellige tilbud, har du mulighed for at spare mange penge. Sørg dog for, at du får nøje beskrevet i alle tilbuddene, hvad de dækker over, så du kan sammenligne dem én-til-én.

Hvilken brolægger skal du vælge?

Det er nærliggende blot at vælge den billigste brolægger, eller den, som har afgivet det bedste tilbud på opgaven. Men det er ikke altid en fordel blot at vælge det billigste tilbud. Pris og kvalitet hænger nemlig ofte sammen. Det er derfor altid en god idé også at indhente anbefalinger fra andre. Du kan også undersøge firmaets anmeldelser på nettet, og se, hvilke oplevelser og erfaringer tidligere kunder har med firmaet.

Fordele ved en professionel brolægger

Måske tænker du, at du bare selv kan stå for det arbejdet, som brolæggeren skal lave, eller måske få en anden håndværker, fx en tømrer eller murer, til at stå for brolæggerens opgaver. Men det er ikke altid en god idé. En belægningsopgave er ofte et større projekt, så derfor er det ekstremt vigtigt, at den person, der står for det, har styr på hvad der skal laves og hvordan. Til større belægningsopgaver bør du derfor altid hyre en professionel brolægger.

Comments are closed.

Close Search Window