Arbejdsrelateret|

Dette indhold er sponsoreret. 

Er tid til gaveregn fra virksomheden, men I ved ikke helt, hvad I skal give? Som virksomhed kan det være svært at finde de helt rette gaver, når der er tale om en større gruppe modtagere. Dette hvad end der er tale om medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere eller nogle helt andre. Reklamegaver er et godt og sikkert valg, som samtidig fungerer som rigtig produktiv marketing. Det er da win win. Her kan I finde lidt inspiration til, hvilken type reklamegaver I skal give i år.

Gaver der kan tages på

En god og utroligt brugbar type af reklamegaver er dem, man kan tage på. Her handler det også lidt om at se på målgruppen. Hos IGO Produkt kan I eksempelvis købe kasketter med tryk, der er et helt oplagt valg til den yngre målgruppe. Der er dog mange andre muligheder også. Blandt andet praktiske reklamegaver såsom regntøj, til når solen ikke længere skinner, og det er tid til at pakke kasketten væk igen. Hvis I ønsker at målrette jeres reklamegaver mere specifikt til eksempelvis enkelte medarbejdere, kan der også købes noget så fint som børnetøj, så alle kan få glæde af at have jeres logo trykt på ryggen. 

De gode gamle klassikere

Herudover findes der selvfølgelig et hav af andre reklamegaver, der med garanti vil fremkalde mange smil på modtagerens læber. Hvis I ønsker at ramme en relativt bred målgruppe, kan det være en god idé at gå efter klassikerne. Klassikere er jo ikke klassikere for ingenting og behøver bestemt ikke være kedelige. Eksempelvis kan I overveje kuglepenne og skriveblokke. Det er praktiske gaver, der kan bruges i arbejdsregi. En anden god gave, som mange vil sætte pris på, er et krus med logo. Det er de færreste mennesker, der ikke har behov for et drikkekrus – så hvorfor ikke give dem netop det, når nu det er så brugbar en gave?

Gaven der skiller sig ud 

Det kan også være, at I ønsker at give en gave med et lille twist. Det er der skam også rig mulighed for – fortvivl ej. Hos IGO Produkt kan I for eksempel finde bæredygtige produkter, så I er sikre på, at jeres reklamegaver matcher jeres virksomhedsprofil og overbevisninger i forhold til miljøet. Desuden kan I finde paraplyer med et sjovt indvendigt himmeltryk, produkter i sprælske farver, fidget spinners, spil og meget mere. Der er rig mulighed for at få jeres logo trykt på produkter, der falder lige i jeres og modtagernes smag.

Comments are closed.

Close Search Window