Arbejdsrelateret|

I 2023 spiller internettet en enorm rolle for forretningslivet, ikke mindst i Mariager og omegn. Her tager flere og flere foretagender springet og bringer salget online – og det kan godt betale sig, for rigtig mange kunder finder frem til produkter og brands på nettet.

Verden er ikke, hvad den har været, slet ikke når det kommer til teknologi. I dag er det således svært at forestille sig en verden uden internet. De fleste af os er nemlig koblet på, stort set fra vi vågner, til vi går i seng. 

Vi bruger nettet til en lang række formål i løbet af dagen, og research på forretninger og varer, samt shopping, er bare et par eksempler. Derfor kræver markedet i dag – også i Mariager – at man er villig til at markedsføre og sælge online.

Internettet er en vigtig del af markedsføringen i 2023

I dag er det svært at komme udenom den online markedsføring, hvis man gerne vil have succes med sit foretagende. Det gælder lokalt såvel som i resten af landet, ja, faktisk i hele verden. Vi er allesammen “connected” til det store internet, hvor vi hurtigt og nemt kan finde frem til ønskværdige brands og produkter.

Både gamle og nye forretninger i Mariager kan derfor i højere og højere grad findes online. Her markedsfører de sig på hjemmesider, webshops, e-mail og sociale medier. SEO-strategier lægges, og Google aflures, så forretningerne kan få de bedst mulige placeringer i verdens største søgemaskine.

SEO, EEAT og linkjuice: En verden af nye begreber

Hvis man er ny på den online scene, kan der være nok at sætte sig ind i. Begreber som SEO, EEAT og linkjuice kan virke som det rene volapyk, indtil man har sat sig ind i stoffet. Ikke desto mindre er det i dag nærmest en forudsætning for succes, at man gør sig gode venner med de nye begreber.

Med den rette viden kan man nemlig få en god placering i Googles søgemaskine, så kunder og brugere kan finde éns virksomhed. Derfor sidder mange forretninger i dag med næsen i Search Engine Optimization (SEO), Googles fire kvalitetskriterier (EEAT) og linkbuilding. Det er nemlig et studie, der kan vise sig at give et rigtig godt afkast for forretningen.

Ingen brancher går fri 

Uanset hvilket foretagende man driver, er én ting sikkert: God online markedsføring vil kun være en fordel. Der er altså ikke nogen brancher eller nicher, der går fri, og hvad end forretningen er Escort København eller cykler i Mariager, er pointen den samme. Med en villighed til at gå den online vej og stifte bekendtskab med nymodens begreber kommer man længst med virksomheden. Derfor ser vi flere og flere lokale foretagender bevæge sig online.

Comments are closed.

Close Search Window