Diverse|

Din guide til sugardating og det homoseksuelle datingmarked 

Befinder du dig i en situation med et stort økonomisk råderum, men ikke nogen at forkæle og dele oplevelser med, så kan fænomenet sugardating være noget for dig. Her kan du nemlig bytte lommepenge, oplevelser eller gaver for nærvær og intimitet, hvad enten det optræder i form af godt selskab eller noget endnu vildere. Er man derimod en homoseksuel fyr, der søger enten en fast partner eller et seksuelt forhold, så kan man med fordel rette blikket mod online dating, hvor brugernes seksualitet står sort på hvidt.     

Hvad er sugardating? 

For at kunne forstå fænomenet sugardating, så er det nødvendigt med en begrebsafklaring. Sugardating er en relation mellem en ældre person og en yngre person, hvor den ældre person optræder som den såkaldte sugardaddy eller sugarmamma. Denne rolle indebærer at forkæle den yngre person, hvilket kan være alt fra et økonomisk tilskud til middage, hotelophold og dyrt tøj. Denne dynamik i forholdet mellem sugardaddy/sugarmamma og sugarbabe/boytoy være økonomisk ulige, hvor den ældre person er den med pengene, er den mest almindelige, og den man typisk vil støde på.  

Hvordan mødes man? 

Man kan arrangere sugardating på flere forskellige måder, men den gængse metode er, at man på en dating hjemmeside opretter en profil, hvorved man bliver kontaktet eller tager kontakt til andre sugardaters. Herefter kan man arrangere at mødes, og hvilke regler der gør sig gældende for det pågældende møde. Som udgangspunkt finder sugarmammas sammen med boytoys, og sugardaddys sammen med sugarbabes. Dog er det ikke ualmindeligt, at der kan skabes en relation mellem en sugarmama og en sugarbabe, eller en sugardaddy og et boytoy.  

Find en fyr, der er frisk på sex  

Bevæger vi os væk fra sugardating, og lader snakken falde på det homoseksuelle datingmarked, så er dette også blevet mere udbredt. Det kan dog være svært at udpege de homoseksuelle fyre, når man tager i byen, hvorfor man med fordel kan anvende de talrige dating hjemmesider. Hvis man som mand søger sex, så er det ligeledes lettere at skildrer og reklamere med på de respektive dating hjemmesider, da det blot kræver et mindre skriv på sin profil under sin profilbeskrivelse. På den måde er man sikker på, at den anden part er afklaret med dine behov, og hvad du helt konkret søger. 

Skab kontakt og nærhed 

For majoriteten af menneskeheden er nærhed noget man ikke kan leve uden. Det kan både være seksuelt, men det kan også være, at man blot søger en skøn fyr at hygge sig med. Ligesom det er tilfældet, hvis man blot er på udkig efter et engangsknald, så kan man på samme måde gøre opmærksom på, at man søger et venskab eller et seriøst forhold.

Comments are closed.

Close Search Window