Diverse|

Dette indhold er sponsoreret 

Har dit barn måske svært ved at gange og dividere? Kæmper dit barn med at forstå undervisning i matematik eller måske andre fag i skolen? Bare fordi dit barn ikke kan følge med i matematikundervisningen, betyder det ikke at det er dårlig til matematik – det er måske bare ikke den rigtige læringsmåde i forhold til dit barns behov, som der bliver brugt ovre i skolen; måske er der for meget stillesiddende læsning, mens dit barn lærer bedst mens det gør brug af kroppen. Med individuel hjælp til matematik fra en dygtig lektiehjælper kan dit barn genfinde sin faglige styrke i matematik og endelig knække koden i forhold til at forstå det, der engang var svært.

Hjælp til netop i dit barn

Når du ansætter en lektiehjælper til at hjælpe med matematikken, vil det være en person, der har gode karakter i matematik og er god til at undervise i det fag. Inden du vælger en lektiehjælper til dit barn, vil i også have mulighed for at tage en personlig samtale, for at finde ud af om dit barn og lektiehjælperne kan lide hinanden, og vil kunne have et godt samspil under læringen. Når i har fundet den rette lektiehjælper, vil lektiehjælperne tilrettelægge et undervisningsforløb, der er skræddersyet dit barns behov, og kan sætte ind og faglgit styrke dit barn på de områder, hvor der er brug for hjælp. 

Det bedste materiale 

Lektiehjælperne har adgang til læringsmateriale udviklet af de bedste uddannelsesforlag og udviklere inden for læringsmateriale. Dermed kan dit barns læring bliver understøttet af landets førende læringsmateriale, fordi lektiehjælperen har adgang til at væld af af opgaver og kan finde inspiration til at forberede undervisningsgangene. Med adgang til disse læringsmidler, kan lektiehjælperne udvælge relevant læringsmateriale, der understøtter de behov, som dit barn har. Hvis dit barn har særlige udfordringer, for eksempel ordblindhed talblindhed, vil lektiehjælperne kunne vælge materiale, der understøtter barnets særlige udfordringer.

Professionelle lektiehjælpere 

Alle lektiehjælperne er udvalgt på grund af de er dygtige til deres fag, men ikke mindst fordi der er personer, der brænder for at hjælp børn og unge med at blive dygtige i skolen. Alle lektiehjælperne er gennemgået en ansættelsesproces, hvor de udvælges på baggrund af deres faglighed, motivation og evner i at formidle faglige stod på en pædagogisk måde. Derudover modtager de også kurser i didaktiske og pædagogiske metoder, for at kunne blive endnu bedre undervisere. På den måde er dit barn garantereret undervisning fra kompetente og engagerede mennesker, der ønsker at hjælpe netop barn til at genfinde glæde ved læring gennem metoder, der gør læringen til en leg for dit barn.

Comments are closed.

Close Search Window