Diverse|

Hvis vi har vores klode kær, så er det nødvendigt at tænke i nye løsninger på hvordan vi behandler vores klima. Bæredygtige tiltag skal ind under huden på ethvert individ, men det er faktisk ikke kun de private personer der skal handle – også virksomhederne har et ansvar og det har man taget til sig hos f.eks. Genan A/S.

Bæredygtighed hvor vores miljø ikke bliver belastet er noget vi alle har et ansvar for at tænke i

Når vi skal passe på kloden, så er det ikke nødvendigvis kun derhjemme i privaten at det er nødvendigt at se på hvad man kan gøre bedre. Også virksomheder er nødt til at se på hvordan de kan lave mere bæredygtige tiltag. Virksomheden Genan A/S er dog lige et skridt videre end mange andre virksomheder, for her er hele virksomheden bygget op på bæredygtighed.

Genbrug af brugte dæk er nøglen for Genan A/S. De har her valgt at se på hvad man kan gøre ved de hårdt udtjente gummihjul fra alverdens køretøjer. Disse dæk ville normalt være til belastning for miljøet, når de ikke længere er anvendelige på vejene, men hos Genan A/S får de i stedet nyt liv og nye funktioner.

Når gamle ting får nyt liv så gavner det vores fremtid

Vi bemærker det nok ikke, men rigtig ofte støder vi på produkter fra virksomheder som Genan A/S, der har været inde og så på hvordan man kan give gummidæk et nyt liv, så de ikke blot skal afstødes og skabe en forurening for vores jord.

F.eks. vil du på de nyeste legepladser se legeunderlag med absorberende effekt. Her kan der ret sikkert være tale om at materialet er af gamle gummihjul som egentlig ikke længere ville have haft et formål, men alligevel har kunne genbruges på denne måde.

Der er mange forskellige muligheder for at genbruge dæk og genbrug er netop et af de bæredygtige tiltag som vi bør fokusere på i fremtiden.

Comments are closed.

Close Search Window