Arbejdsrelateret|

Dette indhold er sponsoreret 

Arbejdsmarkedet er i konstant udvikling, og det er derfor også hele tiden i forandring, hvilket kan gøre det svært at følge med. Der er mange områder, regler og ændringer at være opmærksom på, og som man skal rette sig ind efter. Det kan være både uoverskueligt og besværligt at skulle holde sig opdateret, når der sker forandringer. Heldigvis kan det gøres nemt og overskueligt, når alt det man søger afklaring og orden omkring kan blive afhjulpet ét sted med et konsulenthus, der har samlet faglig kompetence og dækker et vidt spænd af ekspertiseområder. Konsulenthuset F10 er med til at skabe orden i kaos og sikre at du eller din virksomhed ikke løber ind i problemer. Det kan også være, at du blot kunne tænke dig at kunne få rådgivning om de ting, du har behov for rådgivning til ét sted, i så fald er F10 også en mulighed for dig. 

Hvem er F10? 

Vi er først og fremmest et rådgivningshus, der har ekspertiseområder inden for finans, human resource, jura, forretningsudvikling, forsikringsmægling, viden og vækst og marketing. Vi har valgt et navn, der repræsenterer os og vores værdier. F10 kan kobles sammen med flere ting lige fra computertasten til en model fra ferrari. Vi vil gerne gøre brug af de værdier der hænger sammen med de ting i vores konsulentarbejde. Derfor har vi skabt værdier, der sikrer, at vi gør en positiv forskel. F10’s kerneværdier er ordentlighed, rådgivning i øjenhøjde, langsigtede, tilstedeværende og ambitiøse. Vi benytter os af disse værdier, når vi fører vores vision ud i livet. Vores klare vision er at være det førende landsdækkende fullservice rådgivningshus, som er anerkendt for vores faglige ekspertise og empatiske tilgang til tingene. 

Det kan vi tilbyde dig 

Hos Konsulenthuset F10 hjælper vi både virksomheder, offentlige institutioner og privatpersoner. Vi tilbyder altså virksomheder hjælp til alt fra pension, markedsføring, rekruttering, jura, coaching, kapitaltilførsel og forsikringer, og samtidig hjælper vi privatpersoner med juridisk bistand, økonomisk rådgivning samt investeringer. Om du mangler hjælp til at få lagt en strategi for din virksomheds markedsføring eller ro i maven med et økonomitjek, der sikrer dig at dit budget giver dig plads til ferier, oplevelser og drømme, så kan vi hos F10 hjælpe dig. Vores rådgivning er altid personlig og nærværende, samt formidlet i øjenhøjde og på en letforståelig måde og med afdelinger i Odense, København, Aarhus, Esbjerg, Sønderborg og Nykøbing F sidder vores cirka 50 rådgivere klar til at hjælpe netop dig, i den afdeling, der geografisk passer dig bedst.

Comments are closed.

Close Search Window