Uncategorized|

Har du egentlig akut brug for en tandlægetid, men bider du smerterne i dig fordi du er bange for at skulle betale kassen for at komme først for, så er det faktisk ikke nødvendigt at bide sammen længere.

Den perfekte tandlæge prioriterer akutte tilfælde uden at tjene på din pine

Står du i en situation, hvor du har ladet tanken strejfe om hvorvidt du har brug for en akut tandlæge eller ej, så er det ret sandsynligt at hvis du lige spørger dig selv en ekstra gang om hvorfor du ikke har brug for det, så vil dit svar højest sandsynligt være at det koster ekstra.

Det behøver ikke at koste dig ekstra at få en akut tandlægelæge tid. Hos Tandlægerne i Parken kan du nemlig komme først for, uden at det koster dig ekstra. Det handler i bund og grund om at der her prioriteres akutte tilfælde, fordi der er en forståelse for at tandpine kan være den værste pine man kan opleve.

Også akut tandlægetid til børn. Foto: Unsplash

Årsager til behovet for akut tandlægetid

Er du i tvivl om du står med et akut tilfælde, så kan du overveje om et af følgende udsagn passer på din situation: Har du så meget pine, at du ikke kan holde ud at vente længere eller er der sket et traume, altså en akut skade?

Hvis du har en tandpine der er så slem at selv smertestillende ikke længere kan lade dig gå upåvirket over de stadige smerter, så er der i den grad tale om en akut tandpine. Det kan være afgørende for dine tænder og tandkød at få en tandlæge til at se på, hvor pinen kommer fra.

Er du havnet i en situation, hvor du har et tandtraume, så er der som regel ingen der stiller spørgsmål til hvorvidt det er et akut tilfælde eller ej. Et tandtraume er som regel når tænderne har fået slag eller er blevet slået helt ud.

Comments are closed.

Close Search Window