Diverse|

Dette indhold er sponsoreret

Kosttilskud

PMS er forstyrrende for enhver kvinde, der måtte opleve det, såvel som hendes omgivelser. Hun kan ikke bebrejdes hendes humørsvigninger, men læs med her for at finde ud af hvordan symptomerne kan mindskes.

Hvilke symptomer er der på PMS?

PMS står for præmenstruelt syndrom, og er en række symptomer som mange kvinder oplever i forbindelse med deres menstruation. De fleste kender nok til hovedpine, irritabilitet og træthed. Men der er også andre symptomer, såsom humørsvingninger, appetitforandringer, ophobning af vand i kroppen, ømme bryster og hovedpine. Nogle af disse symptomer kan dog også skyldes andre ting end PMS, så det er altid en god idé at tage en snak med sin læge eller gynækolog for at få styr på hvad der præcis er galt.

Hvad er PMS? Præmenstruelt syndrom, er en tilstand, som mange kvinder oplever før deres menstruation. Symptomerne kan være mange og forskellige, men ofte omfatter de humørsvingninger, træthed, spiselyst og hovedpine. Heldigvis er der masser af naturlige midler, som kan lindre disse symptomer.

Naturlige midler mod PMS

Her er nogle af de bedste naturlige midler mod PMS:
– Urter er gode for kroppen. Salvie og rosmarin er især brugbare. Salvie balancerer hormonerne, og rosmarin udskiller unødige stoffer i kroppens system.

Herudover er det vigtigt at sørge for følgende, for at gøre det bedste for ens krop: 
– Hyppig varieret motion – stille yoga er bedst op til menstruation, så du ikke stresser kroppen unødigt, hvormed cardio er bedst at reservere til resten af tiden, når kroppen bedre kan holde til det
– Sund varieret kost – gulerødder er gode til at udskille ekstra østrogen

Det er vigtigt at sørge for at spise nok mad, så kroppen får al den næring den har brug for.

Ved at gøre lytte til sin krop og kun gøre visse ting på de optimale tidspunkter, hjælper man den til at fungere optimalt. Og dermed vil den reagere mindre voldsomt på hormonforandringer.

Hvilke kosttilskud kan hjælpe mod PMS

Kosttilskud kan være en god løsning, for at sørge for at kroppen får al den næring den har brug for. Noget af det du skal kigge efter i kosttilskud netop mod PMS, er: 

B6 – regulerer hormonerne og sørger for en god psykologisk funktion
B2 – mindsker træthed og udmattelse
B1 – hjælper psyken og humøret
D-vitamin – vedligeholder muskelfunktionen og humøret

 

Der er ikke noget mere irriterende end at føle sig træt, irritabel og oppustet hver eneste måned. Heldigvis kan der gøres noget for at forebygge PMS ved at give kroppen de rigtige tilskud.

Comments are closed.

Close Search Window