Diverse|

Du bør ikke være i tvivl om, at du har rigtig mange muligheder, hvis du har et ønske om at købe champagne. At det forholder sig på denne måde, er dog kun en fordel, da det sikrer, at udvalget har noget at byde på for dit vedkommende.

En stor del af dem, der køber champagne, har et vist fokus på prisen. Det skyldes, at champagne ikke just er det billigste valg, når det kommer til mousserende vin. Derfor er der mange, der ønsker at spare, hvor de har mulighed for det.

Champagne behøver ikke at være dyrt

Ganske vist er der mange, der har en idé om, at champagne er nødt til at være dyrt. Sådan forholder det sig dog slet ikke. Der findes et væld af champagner på det danske marked, der kan købes til fornuftige penge, hvorfor prisen ikke behøver at være 1.000 kroner.

Naturligvis vil du sjældent kunne finde champagne til 40 kr. for en flaske, som det f.eks. kan være tilfældet med en tysk Riesling eller deslige. Det vil dog sagtens kunne lade sig gøre at finde en god og velsmagende champagne til mellem 200 og 250 kr.

Uenighed om, hvad billig champagne er

Det er svært at give et konkret svar på, om det er en dårlig idé at købe billig champagne. Det skyldes, at det ikke er alle, der er enige om, hvad billig champagne egentlig er. Mener du, at det er billigt, hvis flasken koster under 400 kr., er det f.eks. intet problem.

Hvis du derimod mener, at den skal have en pris på under 200 kr., før den kan beskrives som billig, er det en anden sag. Først og fremmest er det kun få champagner, der er så billige. For det andet, er det sjældent, at de er værd at bruge penge på.

Hellere gå efter kvalitet fremfor kvantitet

Det kan sagtens lade sig gøre at købe en billig champagne. Det kan også sagtens lade sig gøre at finde en champagne, der både er billig og velsmagende. I de fleste tilfælde betaler det sig dog at give en kende ekstra for flasken, da smagen dermed vil være bedre.

Dette er naturligvis noget, der særligt gør sig gældende, hvis det er sjældent, at du drikker champagne. Dermed skal det gerne være noget specielt, når du endelig smager på det. Derfor anbefales det, at du vælger at prioritere kvalitet over kvantitet.

Comments are closed.

Close Search Window