Diverse|

Hvis du arbejder med udlejning af boliger, er der mange opgaver, som du faktisk ikke behøver at varetage selv. I stedet for at stå for de mange administrative opgaver, kan du vælge at betale dig fra det. Det kan du gøre ved at overlade det hele til en erfaren og kompetent ejendomsadministrator.

Overvejer du at gøre dette, men føler du dig ikke helt overbevist om, at det er værd at bruge penge? Så skal du blot læse videre i denne artikel. Herunder kan du nemlig læse om en række af de fordele, der er forbundet med at betale dig fra ejendomsadministration.

Du slipper for at udarbejde lejekontrakter

Hvad enten du har mange eller få lejemål, så skal der laves en ny kontrakt, hver gang en lejer flytter ind. Det kræver ikke blot, at du har styr på det juridiske aspekt, men også, at du kan finde tid til det. Samtidig er det også nødvendigt at være i dialog med de nye lejere.

Når lejekontrakten er blevet lavet, skal du også sørge for, at den bliver underskrevet af begge parter. Derfor kan der være en del arbejde forbundet med det. Beslutter du dig for at udlicitere administrationen, vil det dog ikke længere være dig, der skal stå for dette.

Det er ikke dig, der skal varsle huslejestigninger

Det er de færreste af dine lejere, der ligefrem sætter pris på at få et brev eller en e-mail, der varsler om huslejestigninger. Derfor kan det ikke udelukkes, at det vil resultere i flere henvendelser fra utilfredse lejere. Heldigvis kan du blive fri for at håndtere dette.

Rigtig mange udlejere ser det som en sur tjans at skulle beskæftige sig med dette. Er det også tilfældet for dit vedkommende, er der ingen grund til at gøre det. Den bedste løsning er – uden tvivl – at overlade det til et firma, der beskæftiger sig med dette.

Du står ikke for løbende kontakt med lejerne

En stor del af det at arbejde med udlejning af boliger, er at være i dialog med dine lejere. Der kan være mange grunde til, at dine lejere kontakter dig, hvilket kan omfatte alt fra et ødelagt toilet til opsigelse af lejemålet. Derfor kan der også være en del dialog frem og tilbage.

Har du mange lejemål, kan det derfor være noget, der optager en del af din tid. Vil du hellere kunne bruge denne tid på andre opgaver, skal du blot udlicitere administrationen. Det vil medføre, at du blandt andet kan bruge mere tid på optimering, renovering eller køb af nye lejemål.

Comments are closed.

Close Search Window